Integritetspolicy

Home » Integritetspolicy

Tack för att du använder våra tjänster eller besöker vår hemsida. I denna integritetspolicy beskriver vi vilken information vi samlar in, liksom hur och varför vi gör det när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster. Vår integritetspolicy beskriver också hur vi använder och publicerar denna information. Vi tar din integritet på största allvar och kommer aldrig sälja listor eller e-postadresser till tredje part.

 

Vi behandlar och skyddar personlig information med största omsorg och uppmärksamhet. När vi behandlar personuppgifter följer vi relevanta bestämmelser, inklusive GDPR. När vi talar om GDPR (även kallad AVG) menar vi den nya europeiska förordningen som träder i kraft i Sverige den 25 maj 2018. Den ersätter nuvarande PUL.

 

Allmän information

 

1.1 Definitioner

 

Följande definitioner hjälper dig att förstå vår integritetspolicy. När vi pratar om vår menar vi KVA Hydraulic, som ligger på Ringögatan 6 i Göteborg registrerat med organisationsnummer 556900-9987. Vi erbjuder våra kunder brett sortiment av ledningskomponenter

inom hydraulik och industri såsom hydraulkopplingar, hydraulslangar och utför hydraulikservice. När vi pratar om användaren menar vi en anställd i KVA Hydraulic-organisationen. En kund eller abonnent är någon som prenumererat på våra nyhetsbrev. Partners är personer eller organisationer som vi har affärsutbyte med. Vi undertecknar separata avtal med dessa för att skydda din integritet i enlighet med våra riktlinjer.

 

Vi samlar in information på våra webbplatser. En del av denna information är personlig till sin natur. Personlig information är all information som kan användas för att identifiera dig, dina för- och efternamn, födelsedatum, telefonnummer och e-postadress.

 

Vår integritetspolicy gäller vår hemsida (er):

 

https://www.kvahydraulic.nu

https://www.kvagroup.nu

 

Denna sekretesspolicy gäller för dessa webbplatser. Termen webbplatser hänvisar till webbplatsen, webbsidor, interaktiva funktioner, applikationer, widgets, bloggar, sociala medier, sociala medier, flikar eller annat innehåll på nätet eller mobil som länkar till denna sekretesspolicy. Detta onlineinnehåll kan visas på en dator, smartphone eller annan typ av enhet eller på annat sätt. Genom att erbjuda våra produkter och tjänster kan vi samla in personuppgifter om en webbplatsbesökare, kund, användare, person eller e-postadress på eller relaterad till en distributionslista eller abonnent.

 

1.2 Ändringar

 

Vi kan ändra innehållet i denna sekretesspolicy när som helst. Den senaste versionen anges med versionsnumret och det datum som finns längst ner i denna sekretesspolicy. Alla uppdateringar och ändringar träder i kraft omedelbart. Vi kommer att publicera en reviderad version på våra webbplatser och inkludera en länk till vår integritetspolicy i sidfoten av våra nyhetsbrev eller meddela ändringarna på annat sätt.

 

Vi rekommenderar att regelbundet uppsöka denna sekretesspolicy för att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar som kan vara relevanta. Våra kopior av denna sekretesspolicy sparas elektroniskt eller på annat sätt. Är de verkliga, fullständiga, giltiga, autentiska och verkställbara kopiorna av den version av policyn som gällde den dag då vi förvärvade din personliga information.

 

1.3 Omfattning

 

Denna sekretesspolicy har företräde, avser och respekterar all information som vi samlat in eller samlar om och/eller från dig. Om tillämpligt använder vi separata användarvillkor för vilka vi alltid kommer att fråga separat.

 

1.4 Frågor och/eller kommentarer och/eller av anmälan

 

Om du vill avsluta prenumerationen från våra e-postmeddelanden kan du när som helst klicka på länken för borttagning längst ner i någon av våra e-postmeddelanden. Om du har några frågor, kommentarer och klagomål eller om du vill uppdatera, ta bort eller ändra din personliga information, vänligen kontakta oss. Detsamma gäller om du har några frågor om hur vi hanterar ärenden som rör integritet. E-posta oss på johan.wijk@kvahydraulic.nu eller skicka oss ett brev:

 

KVA Hydraulic AB

Att: Johan Wijk

Ringögatan 6

417 07 GÖTEBORG

Sverige

 

johan.wijk@kvahydraulic.nu

 

1,5 DPO

 

Vi har en DPO (Data Protection Officer) som kan nås via ovan nämnda e-postadress (johan.wijk@kvahydraulic.nu). Personer som berörs kan kontakta DPO om frågor som rör behandling av informationen av vederbörande och tillämpa sina rättigheter enligt GDPR.

 

Den information vi samlar in

 

2.1.1 Information som du frivilligt tillhandahåller till oss

 

När du registrerar dig för våra nyhetsbrev, händelser eller andra tjänster, skickar oss ett mail, integrerar vår tjänst med annan webbplats eller tjänst ger du frivilligt information till oss som vi samlar in.

 

Beroende på var och för vilket ändamål du anger den här informationen innehåller den: ditt namn, adress, personlig information, allmän information om din organisation och position, användardata och betalningsinformation.

 

2.1.2 Information som vi samlar in automatiskt

 

Om du är klient, användaren av vår e-handelsplattform, om du anmälde dig till våra nyhetsbrev, evenemang eller andra tjänster eller besöker våra webbplatser samlar vi information från dig. Beroende på hur du kontaktar oss innehåller den här informationen din IP-adress, ditt operativsystem, ditt webbläsar-ID, din webbläsaraktivitet och annan information som gäller ditt besök på vår hemsida (er). Vi samlar in denna information som en del av våra loggfiler, men också genom användning av cookies eller annan spårningsteknik. För mer detaljerad information, se vår cookie policy nedan (kapitel 5).

 

2.1.3 Personlig information som vi mottar för att skicka information

 

När en klient är en social medialink eller när en webbplatsbesökare använder "share" -alternativet tillåter vi att besökaren/webbplatsen besöker vårt e-post- och/eller webbinnehåll med den person vars personliga information kunden/webbplatsens besökare angav. Vi använder endast denna information en gång för att skicka dem den begärda informationen.

 

2.1.4 Information från andra källor

 

Vi kan få information om dig, t.ex. ditt namn, e-postadress, demografisk information, IP-adresser, plats och din användning av sociala medier, genom att söka på internet eller använda (tredje part) verktyg.

 

Varför behandlar vi information

 

Vi behandlar personuppgifter för följande ändamål och lagrar inte denna information längre än vad som behövs.

 

3.1 Juridiska skyldigheter

 

Ett litet antal av våra bearbetningsaktiviteter genomförs eftersom vi är lagligen skyldiga att göra det. Det gäller främst personlig information som vi behöver för att uppfylla vår skattskyldighet. Vi kan också behandla personuppgifter i händelse av rättslig skyldighet.

 

3.2 Genomförande av kontrakt med våra kunder

 

Vi registrerar vilka organisationer som besöker/använder vår plattform. Vi behandlar personuppgifterna för dessa kontakter för att uppfylla våra avtalsförpliktelser.

 

3.3 Försäljnings- och marknadsföringsändamål

 

Liksom varje organisation vill vi förvärva nya kunder och behålla befintliga. Vi släpper inte ut personlig information till tredje part om du inte ger oss utvetydigt tillstånd att göra det, även om vi kan använda din profil och dina intressen intressen för att hitta liknande profiler. Vi anpassar ibland våra e-postmeddelanden och andra meddelanden för att göra dem mer relevanta.

 

3.4 Förbättra våra tjänster

 

Vi strävar efter att erbjuda användarna av vår plattform, kunder, besökare på våra webbplatser och/eller abonnenter optimal användarvänlighet av högsta servicekvalitet.

 

Rätten till den berörda personen

 

Enligt GDPR har varje person (den berörda personen) vars uppgifter behandlas ett antal rättigheter. Vi gör vårt bästa för att alltid uppfylla dessa krav. Om du har några tips eller kommentarer, var snäll att hör av dig! För att utöva dina rättigheter kan du kontakta oss på johan.wijk@kvahydraulic.nu eller +46 (0) 31 790 40 23.

 

Information och insikt: Det är självklart att du kan få insikt i vilken personlig information som du behandlar.

Rättelse: Om du tror att informationen vi har om dig är felaktig, var god upplys oss så att vi kan uppdatera den.

Rätt att glömma: Du kan be oss att tillfälligt eller permanent radera din personliga information. Vi kan fortfarande behöva din information för andra (t.ex. administrativa eller rättsliga) ändamål.

Begränsning: Om du tror att vi olagligt eller felaktigt behandlar din personliga information, kan du begränsa vår behandling av din information.

Invändning: Du kan invända skriftligen (via e-post eller vanlig post) kring behandlingen av din personliga information. Vi kommer att behandla din förfrågan och återkomma till dig så fort som möjligt.

Överförbarhet: Det här är en ny rätt under GDPR, som du kan använda om du vill överföra dina personuppgifter. Även om det här (förmodligen) inte kommer att vara relevant för oss, skulle vi gärna svara på frågor som du har.

Dataskyddsmyndigheten: Vi skulle vi gärna hjälpa till om du har några klagomål om din personliga information. Säkerhetslagstiftning ger dig rätt att lämna in ditt klagomål till Datainspektionen.

 

Kakor och spårning

 

Kvahydraulic.nu Cookies policy

 

Vi använder cookies och annan liknande spårningsteknik, t.ex spårnings- och konverteringspixlar för att förbättra våra tjänster, optimera prestanda för våra webbplatser och e-postkampanjer och effektivt utföra (e-post) marknadsföringskampanjer.

 

Vad är kakor?

 

Cookies är små textfiler som placeras på en dator, surfplatta eller smartphone under ett besök på en webbplats. Användningen av cookies är helt säker och cookies används aldrig för att avslöja personliga informationer till exempel lösenord.

 

Radering av cookies

 

Det enklaste sättet att ta bort dina cookies är via dina webbläsarinställningar. Om du vill välja bort "intressebaserade annonser", besök http://www.youronlinechoices.eu/. Observera att du fortfarande kan få generiska annonser. Om du använder flera enheter för att besöka KVA-webbplatser (t.ex. din dator, smartphone, surfplatta etc.) måste du se till att varje enhetens webbläsarinställningar är anpassade så att de passar dina cookiepreferenser.

 

Policyändringar

 

OBS! KVA Hydraulic har rätt att ändra denna sekretesspolicy. Eventuella ändringar kommer att meddelas på denna sida. Den här sidan uppdaterades senast den 31 maj 2018.